Presenten «Robert Castle» al teatre La Colmena colomenca

0
31

La companyia Cafè Simbòlic presenta, els dies 19 i 20 de febrer a la Colmena, la proposta «Robert Castle». L’obra narra que després d’una nit no gaire memorable, en Roberto (Manel López) i l’Amanda (Andrea Pérez) es lleven amb intencions ben diferents. Ell, un bateria analcohòlic d’un sol èxit, vol tornar a veure-la. Però l’Amanda només està interessada a saber-ne més, d’en Roberto, per fer-lo reflexionar sobre les seves decisions passades.

Els seus caràcters, antagònics, s’acosten cada vegada més fins a esdevenir dues cares d’una mateixa història. Robert Castle és una comèdia dramàtica àgil, descarada i sense final feliç. L’entrada val 8 euros. Pels amics del Teatre La Colmena val 4 euros i pels socis del Sagarra Club, Excèntrica i Carro de Baco: 6 euros. D’altra banda, per només 20 euros a l’any, podeu convertir-vos en Amic del Teatre La Colmena, i així gaudir de descomptes en les entrades de tots els espectacles del nostre teatre i d’altres espais culturals de la ciutat.

«Tenim ganes de teatre»

Amb el lema «Tenim ganes de teatre» la Colmena ofereix molítisimes propostes per aquest hivern. A part de la programació estable que s’ha preparat també destaca el centre de creació. El grup de teatre de La Colmena és la companyia més antiga de Santa Coloma de Gramenet. Es va crear l’any 1929 i sempre ha tingut un caràcter amateur. Actualment està formada per uns 20 actors i actrius, alguns d’ells amb una llarga trajectòria al grup, i compta amb la direcció professional d’Andreu Banús i Joan Fernández.