Premien la cafeteria i el menjador laboral de l’hospital de l’Esperit Sant per la seva oferta de menús mediterranis

15/01/13 La Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) ha estat guardonada amb l’acreditació AMED per la seva oferta de menús mediterranis. Cada dia, serveixen prop de 200 menús basats en una dieta sana i equilibrada.  

15/01/13. La Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) manté el seu compromís la salut i la vida sana. Fruit d’això, la cafeteria i el menjador laboral del centre (gestionats per Arcasa)  han rebut avui l’acreditació AMED per la seva oferta de menús mediterranis.  Es tracta d’un projecte de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) que compta amb la col·laboració de diversos organismes i que acredita els establiments que ofereixen opcions d’alimentació mediterrània i d’oci actiu pels seus usuaris.

 

Tant la cafeteria com el menjador laboral de la FHES ofereixen una oferta gastronòmica que garanteix la utilització d’oli d’oliva, abundància de verdures, hortalisses i llegums, fruita fresca, peixos i carns magres i la inclusió de productes integrals. La cafeteria per als usuaris té una capacitat per a 55 persones i el menjador laboral, per a 70. Cada dia, se serveixen uns 190 menús basats en la dieta mediterrània.

 

Promoció de la salut

AMED forma part de les estratègies del Pla Integral per a la Promoció de la Salut mitjançant l'Activitat Física i l'Alimentació Saludables (PAAS). Dins aquest Pla, que es va iniciar a Catalunya l’any 2006 liderat pel Departament de Salut de la Generalitat, s’han dut a terme més de 60 accions en diferents àmbits. Actualment hi ha 76 municipis amb gairebé 220 establiments acreditats AMED que tenen capacitat per oferir alimentació mediterrània a més de 38.000 comensals a tot Catalunya.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure