«Porto el nom de Santa Coloma amb molt d’orgull»

Albert Neve va començar als 14 anys a dedicar-se a la música. Avui, és un dels DJs i productors musicals més influents del panorama internacional i mai ha deixat de portar, orgullòs, el nom de Santa Coloma per tot arreu. Aquest Diari ha pogut parlar amb ell.

– Què suposa per a tu ser l’encarregat del Pregó de la teva ciutat?

És, principalment, un honor, però també suposa una gran responsabilitat. Em van trucar de l’Ajuntament per proposar-m’ho i no m’ho imaginava, però el fet que fos a la meva ciutat em va encantar. Per la meva feina, estic acostumat a estar davant de milers de persones, encara que una cosa és actuar i, una altra, parlar i agradar a la gent. Tot i això, estic content i em trobo fent introspecció de mi mateix per preparar-me bé el discurs.

– També a Tomorrowland vas actuar aquí a Santa Coloma.

Sí, porto actuant els 3 anys que es porta fent el festival aquí i tant de bo continui així. A més, la meva figura encaixava molt a l’Storytelling que es volia narrar al festival: la història d’un noi que sempre ha viscut al seu barri i mai s’hauria imaginat que Tomorrowland se celebrés a la seva ciutat.

– Vas començar de ben jove amb això de la música.

Sí, en efecte, amb 14 anys punxava música a l’Space de Santa Coloma i, poc a poc, em vaig anar fent camí. Vaig deixar-ho durant 1 any i mig per la universitat, però amb 19 anys vaig tornar a punxar, compaginant-ho amb enginyeria informàtica. El que va passar és que em vaig adonar que el meu camí no aniria per aquí i vaig decidir dedicar-me exclusivament a la música.

– Hi ha cap col·laboració que t’agradaria fer en un futur?

He col·laborat amb artistes com David Guetta o Steve Aoki i m’encantaria repetir-ho. Per altra banda, també hi ha moltíssims artistes amb qui m’agradaria treballar. Aquest és un món gran, però la gent és molt amable, en general, i senzilla.

– Quina és la imatge que se sol projectar del món del DJ?

Jo crec que és un reflex de la societat. Com a tots els llocs, hi ha diferents tipus de perfils, gent més o menys humil… Però, com ja he dit, la gent, en general, és molt amable i sempre hi predomina el respecte en aquesta professió.

– Aquest estudi és el teu lloc de treball.

En aquest estudi porto ja uns 12 anys, 2 dels quals vaig estar adequant-ho. Abans tenia un altre, tots dos a Santa Coloma. Sempre he tingut aquesta ciutat com a base d’operacions.

– Has pensat en cap projecte per portar a terme aquí, a Santa Coloma?

He pensat molts cops en mil coses, però precisament perquè conec la ciutat, sé que és meravellosa per unes coses, però no per d’altres. En aquests moments, el que jo voldria o podria fer no encaixa gaire amb el que la ciutat necessita. Per exemple, tota la meva joventut la vaig viure sortint a les diferents discoteques d’aquí i ara tot això ha desaparegut. No obstant, el fet que se celebri Unite with Tomorrowland cada any és molt important a nivell d’imatge per la ciutat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure