Perduts (1-3)

11/04/2016 – Malgrat la destitució de Pirri, la Gramenet continua sense trobar el camí del triomf al grup II de la Segona Catalana.

Les dotze setmanes consecutives sense conèixer la victòria precipitarien a principis de setmana la destitució de José Quereda ‘Pirri’ al capdavant de la banqueta de la UDA Gramenet.

L’intent fet pel club per tal de canviar la tendència perdedora que arrossega la plantilla no tindria l’efecte esperat, ja que la Grama afegiria una setmana més sense vèncer a la seva llarga llista de derrotes i empats.

Davant una UD Cirera quasi salvada, la formació colomenca no sabria aprofitar una situació d’avantatge aconseguida al llarg del primer temps. Després d’uns primers minuts amb escasses alteracions del guió, Luismi Santiago apareixeria per transformar una falta indirecta en el 1 a 0 (22’).

L’alegria, però, li duraria ben pocs instants a la Gramenet, ja que Pau Hernández podria empatar poc després finalitzant una segona jugada amb un xut ras i ben dirigit (29’).

Abans del descans, les males notícies se seguirien acumulant en la formació local. Leo cometria penal i veuria la segona groga, deixant la Grama amb un jugador menys per afrontar més de 50 minuts de partit.

Aleix Tarrés transformaria la pena màxima per consolidar la remuntada (38’) i Miguel Ángel, ja a la segona meitat (72’), acabaria d’enfonsar la Gramenet rematant des de l’interior de l’àrea per fer el definitiu 1 a 3 (1-3).

Penúltim amb 22 punts, el conjunt colomenc es consolida com un dels pitjors clubs del grup II de la Segona Catalana i es queda a vuit punts de la permanència quan només resten set jornades.