Pas de gegant del Singuerlín per mantenir-se (4-1)

06/05/2014 – Els verds derroten al Premià de Dalt fent bons els pronòstics que els situaven com a favorits i freguen la permanència matemàtica a quatre jornades pel final de la lliga.

En una temporada irregular, sembla que el Singuerlín ha assolit una mica més de continuïtat en el tram final de lliga al grup II de Segona Catalana. Diumenge passat, triomf vital dels colomencs contra el Premià de Dalt (4-1), cuer de la categoria.

En una segona meitat quasi perfecte, el Singuerlín va remuntar el 0 a 1 inicial dels maresmencs amb gols de Carmona, Giráldez i un doblet de Raúl Barbancho, el màxim realitzador de l’equip amb 17 dianes. Aquest resultat deixa als colomencs desens amb 37 punts, 13 per sobre del descens directe i sis per davant del catorzè classificat, el Turó de la Peira.

Qui no va poder sumar un resultat positiu va ser el filial de la Gramenet, que va competir de valent contra el nou líder del grup II, el Premià (1-0). Els blaus van veure com es trencava la seva bona ratxa de dos triomfs consecutius i fan un pas enrere que pot ser definitiu a final de temporada.

Al Premià li va costar moltíssim entrar en el partit, gràcies al bon treball tàctic de la Grama B. La feina dels nois de Diego Milton, però, no va obtenir recompensa, i a deu minuts pel final Fede Melgosa marcava el seu 21º gol de la temporada per deixar muts als colomencs i ‘matar’ el partit.

En quinzè lloc i amb 24 punts, la Gramenet B hauria d’atrapar al tretzè, la Catalana (32p), per assegurar-se la permanència segura, però tan sols resten quatre partits. L’objectiu, doncs, es presenta com molt complicat; no impossible.

Empat contra un os

L’Arrabal Calaf va acabar amb vuit jugadors amonestats en la visita dels colomencs contra el tercer classificat, el Sant Just FC (2-2). L’Arrabal es va posar per davant en dues ocasions, però finalment el Sant Just va assolir l’empat.

Arribat al quart d’hora de partit, Isma Sánchez va marcar pels visitants (15’) i abans del descans Rico va anotar el 1 a 2, després del primer empat per part local. Finalment, a deu minuts per la conclusió va arribar el gol de la igualada definitiva pel Sant Just, obra de Pereda (80’). L’Arrabal Calaf és setè al grup X de Tercera Catalana, amb un total de 51 punts sumats.

Golejada curativa

Per acabar, al grup XV de Quarta Catalana la Fundació Grama va sumar el segon triomf en els darrers vuit partits. Va ser contra el cuer, la Salle Bonanova (5-1). Els blaus van dominar a plaer, amb cinc gols en 80 minuts que van deixar sense cap opció al conjunt de Pedralbes.

Alberto López, amb dues dianes, va ser l’home del partit. Amb aquest resultat, la Fundació Grama ocupa el desè lloc de la classificació, amb un total de 32 punts, a falta de tres partits pel final de la temporada. Com a màxim, la Fundació pot acabar vuitena.