Parlon anuncia que les pistes d’atletisme s’obriran al febrer

24/12/2014 Les obres de les pistes, que han tingut un cost de 3,5 milions d’euros, avancen al ritme previst.

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha explicat que les obres de les pistes d’atletisme de Can Zam avancen al ritme previst i ha confirmat que l’Ajuntament té previst inaugurar-les el proper mes de febrer. De fet, les obres estan gairebé enllestides i, segons ha publicat el portal Gramenet 2.0, només resten alguns detalls i algunes homologacions per part de la Federació d’Atletisme. Així doncs, els atletes colomencs disposaran en un parell de mesos de les pistes d’atletisme Antonio Amorós, una instal·lació amb mides reglamentàries que faran servir les entitats de la ciutat com la Unió Colomenca d’Atletisme (UCA), el Ciescv o Runnig Vigía. També estaran obertes al públic en general, abonant una quota anual.

Segons Gramenet 2.0 els socis de les esmentades entitats abonaran 110 euros a l’any, mentre que els particulars necessitaran pagar una quota anual de 150 euros. També hi haurà l’opció d’adquirir una entrada per a un únic dia, a un preu de 4 euros, o un abonament de deu usos, per 30 euros.

Les obres de les pistes d’atletisme Antonio Amorós han tingut un cost de 3,5 milions d’euros. L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet n’ha finançat una part, amb una aportació d’1,4 milions. La resta del pressupost prové de la Generalitat de Catalunya (1,6 milions d’euros) i de la Diputació de Barcelona (500.000 euros). La nova pista d’atletisme ocupa uns 18.000 metres quadrats. La instal·lació la formen una pista de vuit carrers, una graderia per a 400 persones, un edifici de vestuaris amb un magatzem per a material esportiu i una sala d’administració.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM