Operatiu policial contra 19 establiments que comercialitzaven loteria i apostes esportives sense autorització

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de les Unitats Regionals de Policia Administrativa de la Regió Policial Metropolitana Barcelona, Metropolitana Nord i Metropolitana Sud juntament amb la Unitat Central de Joc i Espectacle van fer dimarts, 17 de novembre, una intervenció en matèria de joc il·legal a 19 establiments ubicats en diferents municipis.

El mateix dia a les sis de la tarda es van registrar alhora els 19 establiments ubicats a Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Granollers i Sabadell. Els establiments, amb titularitat d’una mateixa societat, disposaven de llicència municipal per desenvolupar activitats relacionades amb la compravenda d’or, enviament de diners a l’estranger i recàrrega de telefonia mòbil, entre d’altres.

L’operatiu policial, que estava integrat per un total de 38 efectius, es va dur a terme a requeriment de la Direcció General de Tributs i Joc del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu de l’actuació era detectar la promoció i venda de loteria amb origen a la República Dominicana, així com la comercialització d’apostes esportives sense l’autorització administrativa necessària.

El dispositiu va acabar amb l’aixecament de 19 actes administratives i la intervenció de material i diners relacionats amb la pràctica del joc il·legal. Com a mostra, es van intervenir una gran quantitat de resguards de loteria, d’apostes esportives i 2.330 € en efectiu, uns diners relacionats amb aquestes activitats il·legals.

Les actes de denúncia, el material i els diners intervinguts seran tramesos a la Direcció General de Tributs i Joc del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a efectes de la incoació d’expedients administratius per infraccions molt greus.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM