Obre la piscina de Can Zam amb control d’aforament i altres mesures

La piscina de Can Zam ha inaugurat la seva temporada d’estiu. Des del dijous, dia 9 de juliol, ha obert les seves portes perquè es pugui gaudir del bany; això sí, amb totes les garanties sanitàries: l’empresa concessionària ha implementat un pla específic de mesures per evitar el contagi de la Covid-19. La piscina obre de dilluns a diumenge, d’11 a 19 h. La venda d’entrades es fa només a la taquilla. El preu per a un adult en dia feiner és de 5.90 € (entrada reduïda, 4,25 €). Els festius, 6,85 € (reduïda, 5,20 €).

Per garantir la distància de seguretat, s’ha establert un control de l’aforament d’un màxim 232 persones. I s’aplica un protocol de neteja i desinfecció que garanteix l’augment de la freqüència temporal de neteja i l’ús de productes homologats per la Covid-19. A més, es fa un tractament especial de l’aigua amb depuració física i química.

D’altra banda, s’han implantat mesures de protecció per prevenir el contacte entre treballadors i treballadores i el públic, amb ús d’EPIS individuals. És obligatori l’ús de mascareta i cal utilitzar un calçat exclusiu dins la instal·lació. Un equip de seguretat vetlla perquè es respecti la distància social a tot el recinte. La zona de pícnic està tancada i es delimita la piscina en quatre zones separades per cortxeres.

Pel que fa al Complex Esportiu de Torribera, l’Ajuntament i el concessionari estan treballant i gestionant els protocols per a una obertura amb garanties de seguretat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM