Oberta una nova zona d’esbarjo per a gossos al barri de Singuerlín

La setmana passada es va posar en funcionament una nova zona d’esbarjo per a gossos. El nou espai, de 510 m2, està situat a la part baixa del parc Moragues, a l’encreuament dels carrers de Victor Hugo i d’Anselm de Riu, al barri de Singuerlín.

Aquesta zona, amb arbres i mobiliari urbà, s’ha delimitat amb tanca de fusta; té el terra de sorra cribada, rentada i desinfectada, i s’han protegit els arbres existents. Hi ha una font de beure al costat d’una de les entrades i es preveu, durant aquest mes de juliol, instal·lar al seu interior una font dual amb una aixeta per a les persones i una, més baixa, per als cans.

L’èxit i el bon funcionament d’aquesta nova zona per a l’esbarjo dels gossos, i altres similars que hi ha a la ciutat, depenen absolutament de la seva netedat perquè siguin agradables d’usar.

El manteniment previst per garantir la seva salubritat consisteix a una neteja diària de dilluns a divendres, rasclonat i aireació i desinfecció del sauló setmanal i la reposició del sauló quan calgui, però és indispensable que les persones propietàries dels gossos es responsabilitzin de recollir els excrements i compleixin les ordenances de tinença d’animals.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure