Oberta la piscina de Can Zam per aquest estiu

Ja fa una setmana que la piscina de Can Zam va obrir les seves portes. Serà a partir de demà, 22 de juny, que aquesta obrirà tot el dia i no només per la tarda com fins ara.

A partir del 23 de juny, s’ampliarà l’horari de les 11 a les 19 h i es mantindrà el cap de setmana, que també serà vàlid per a festius. Els preus de l’entrada puntual oscil·laran entre els 4,25 euros i els 6,85 euros, segons sigui per a dies laborables o festius i en funció de la persona que la compri: adulta, menor, jubilada o amb diversitat funcional.

Així, els abonaments de temporada per a tota la família costaran 203,70 euros, encara que des del consistori recorden que també n’hi ha per a adults (102 euros) i per a menors de 14 anys (64,65 euros). Quant als abonaments intransferibles de deu entrades, tenen un cost de 51,90 euros per als adults i de 42,75 euros per a menors, jubilats i persones amb diversitat funcional.

Aquest estiu, seguint les mesures de prevenció i contenció pel covid-19, les instal·lacions continuen mantenint una sèrie de normatives quant a l’ús, gestió i funcionament de la Piscina Municipal de la ciutat. La compra d’entrada serà en la recepció del centre, però, prèviament, els usuaris han de deixar les seves dades en la web de Duet Esports Ca Zam.

D’aquesta manera, s’ha marcat que és obligatori respectar la distància de dos metres de seguretat entre els assistents, fer ús de la màscara a l’hora de moure’s per l’espai, desinfectar-se les mans, canviar-se el calçat en l’entrada i sortida de la platja de les piscines o dutxar-se abans d’entrar a l’aigua. A més, enguany, l’aforament serà d’un màxim del 70% de la seva capacitat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure