Oberta al públic la carpa provisional del mercat Sagarra

18/07/13. Acull als paradistes del Mercat Sagarra mentre durin els treballs de remodelació de l’antic edifici. Es situa a l’espai central de la calçada del passeig de Llorenç Serra, entre Avda de Santa Coloma i C/Sant Joaquim.

18/07/13. La carpa provisional que acull als paradistes del Mercat Sagarra ja està oberta al públic. L’espai provisional funcionarà mentre durin els treballs de remodelació de l’antic edifici. El Mercat Sagarra, ubicat a la plaça del mateix nom, tancarà les portes per iniciar en breu les obres de reforma i modernització.

La carpa -el mercat provisional- està situada a l’espai central de la calçada del passeig de Llorenç Serra, entre l’avinguda de Santa Coloma i el carrer de Sant Joaquim, i ha estat condicionada per oferir tots els serveis necessaris per al bon funcionament de aquest espai, punt de venda de productes frescos d’alimentació. Ha estat dissenyada perquè els paradistes puguin realitzar correctament la seva feina de venedors i perquè les persones que s’acosten fins allà a realitzar les seves compres rebin la millor atenció.

La carpa acull al seu interior dinou llocs de venda i té un lloc a l’exterior. Funciona de dilluns a dijous de 7.00 a 14.00, els divendres de 7.00 a 20.00 i els dissabtes de 7.00 a 15.00 hores.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure