Nova sala de radiologia al Servei d’Urgències a l’Esperit Sant

0
19

S’ha posat en marxa la nova sala de radiologia al Servei d’Urgències de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant. La Unitat de Diagnòstic per la Imatge compta amb una nova màquina més precisa que la que hi havia fins ara, gràcies a la tecnologia avançada del detector, que té més qualitat d’imatge. La màquina és de digitalització directa, pel que la disponibilitat de les imatges al PACS és gairebé immediata, i permetent avançar en la desitjable digitalització completa del servei de RX.

Es tracta d’un aparell que obté imatges de gran qualitat, la qual cosa facilita molt el diagnòstic al radiòleg i la màquina és més segura, perquè permet regular les dosis de radiació en funció de les característiques físiques del pacient, i en disposar d’un suport telescòpic suspès del sostre s’adapta millor als pacients amb mobilitat reduïda o enllitats sense obligar-los a adoptar posicions forçades, a més de facilitar la feina del tècnic de Radiologia.

Aquesta nova sala està situada on hi havia l’antiga sala d’espera de radiologia del Servei d’Urgències i ens propers dies s’habilitarà l’espai d’espera on hi havia l’antiga sala de radiologia.