Nova edició del programa IMPULSA-T per millorar la competitivitat de les empreses

 

22/10/13. Grameimpuls engega la 3a. edició del programa IMPULSA-T, una iniciativa que dóna suport a empreses del Barcelonès Nord. 

 

22/10/13. L’Ajuntament de Santa Coloma, a través de l’empresa municipal Grameimpuls, posarà en marxa a la ciutat al llarg del 2013 la 3ª edició del programa IMPULSA-T per donar suport a les empreses del Barcelonès Nord amb el principal objectiu de millorar la seva competitivitat. En aquest projecte en el que també hi participen els municipis de Badalona i Sant Adrià del Besós, les empreses gaudiran de quatre itineraris amb formació, consultoria i assessorament personalitzat.

 

Els itineraris que es desenvoluparan són habilitats comercials, cooperació, xarxes socials i compra pública i a grans empreses.
El programa IMPULSA-T està cofinançat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i pels Ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sant Adrià del Besós. El període de participació ja està obert i les persones interessades es poden dirigir a Grameimpuls (Centre d’empreses Can Peixauet, avinguda de la Generalitat, 99-101) de 9.00 a 14.00, de dilluns a divendres, trucant al telèfon 93 466 52 24 o bé adreçant un correu electrònic a: cue@grameimpuls.cat. La participació no tindrà cap cost per les empreses seleccionades però s’exigirà un compromís d’implicació.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure