Inici Santa Coloma Notícies Nous jocs biosaludables a les places Monturiol i Olimpo

Nous jocs biosaludables a les places Monturiol i Olimpo

0
9

Santa Coloma ja disposa de dues noves instal·lacions de jocs biosaludables. En aquesta ocasió s’han incorporat dos pedalers i una roda a cada plaça. Es tracta d’equipaments destinats al manteniment i exercici físic de la ciutadania, però en aquest cas s’ha prioritzat el seu ús per a la gent gran.

La selecció dels jocs s’ha fet amb la col·laboració de les dues residències per a gent gran de l’entorn de les places, escollint elements adients per la mobilitat de la majoria de les persones residents, i amb el vistiplau dels seus professionals fisioterapeutes. Amb els nous elements es poden realitzar exercicis de manteniment de les extremitats superiors e inferiors, a un ritme adaptat a cada franja d’edat.

Amb aquest nou conjunt de jocs, la ciutat guanya una altra zona d’equipaments biosaludables, adequats per a la pràctica moderada d’exercici en zones públiques, que es pot afegir a les que ja es troben a Pg Ribera- Can Zam ; Pg Ribera- Clara Campoamor; Plaça La Pau II; Plaça Mediterrania; Jardí Balandrau i Jardí Can Peixauet.