Nous horaris al transport públic metropolità per la pandèmia

Donada la situació d’excepcionalitat declarada a través de l’Estat d’Alarma per part de les autoritats i a l’expansió que s’està produïnt del coronavirus COVID-19, per part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) s’ha decidit ajustar el servei de transport públic de bus metropolità a tota l’Àrea Metropolitana.

A nivell general, el servei per a la majoria de línies de bus metropolità que donen servei a la ciutat de Santa Coloma, des del dijous 19 de març, serà assimilable al d’un dia feiner del mes d’agost, pel que la freqüència de pas de les línies s’incrementarà, és a dir trigaran més temps a passar, i els seus horaris de servei poden experimentar alguna modificació.

Canvi en els horaris del servei de metro: tots els dies de 5 del matí a 12 de la nit

Aquest divendres 20 entra en vigor un horari especial del servei de metro de TMB, que serà fix per a tots els dies de la setmana, sense distinció de divendres, dissabtes i vigílies de festiu, i es mantindrà fins a nova indicació: els trens circularan cada dia de 5 del matí a 12 de la nit.

Això suposa deixar de donar servei els divendres des de la mitjanit a les 2 de la matinada i suspendre els serveis continuats dels dissabtes i diumenges. El cap de setmana passat, arran de la declaració de l’estat d’alarma, ja no hi va haver non-stop de metro.

Aquesta mesura s’ha adoptat en el si de l’Autoritat del Transport Metropolità en el marc del seguiment dels efectes de l’emergència sanitària per Covid-19 i pretén adaptar l’oferta de transport públic a la baixada de mobilitat i la necessitat de preservar la salut dels usuaris i treballadors.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure