Nou punt gratuït de càrrega per a vehicles elèctrics a l’avinguda Banús

Santa Coloma de Gramenet disposa d’una xarxa de punts de càrrega de Vehicle Elèctric (VE) que s’acaba d’enllestir amb la instal•lació del darrer punt de càrrega habilitat a l’Avda. Banús 8-10. Aquest punt se suma als 12 de recàrrega semi ràpida (8 per motos i 4 per cotxes) situats als aparcaments subterranis de Gramepark de Rambla Sant Sebastià i Rambla Fondo – Plaça Mediterrània.
La càrrega del VE (electricitat) no té cost econòmic per a la persona usuària del servei, més enllà del cost de l’aparcament del vehicle.
Pel que fa al nou punt de Banús tracta d’un punt de càrrega per a dos turismes que està vinculat a l’estacionament regulat (Zona Blava). El temps d’estacionament màxim serà de 90 minuts durant el període de regulació. És obligatori disposar de tiquet, ja sigui en paper o electrònic, tot i que el cost per a un vehicle elèctric, en tractar-se d’un vehicle amb etiqueta “zero emissions”, és de 0 euros. La càrrega del vehicle elèctric (electricitat) tampoc té cost econòmic per a la persona usuària del servei. Fora de l’horari regulat, no hi haurà limitació de temps de càrrega.
Per activar la càrrega elèctrica de vehicles a tots els estacionaments es podrà realitzar mitjançant l’aplicatiu de “Place to plug” (disponible a l’AppStore i Play Store).
Us recordem que per estacionar a la zona blava, des de finals del mes de març, l’estacionament regulat es pot pagar mitjançant els nous aplicatius habilitats per efectuar el pagament electrònic a la ciutat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure