Nou incompliment en l’acabament d’obres de l’escola Riera Alta

Segons els últims càlculs, l'espai no estarà enllestit abans de Setmana Santa 2013

29/11/12. La finalització de les obres de la segona fase de l’escola Riera Alta torna a endarrerir-se. L’empresa que executa l’obra ha comunicat a la comunitat educativa que l’equipament no podrà estar enllestit el 10 de desembre com estava previst. La nova data no s’ha concretat però se sap que no estarà finalitzada abans de la setmana santa.

Segons els últims càlculs, l'espai no estarà enllestit abans de Setmana Santa 2013

28/11/12. La finalització de les obres de la segona fase de l’escola Riera Alta torna a endarrerir-se. L’empresa que executa l’obra ha comunicat a la comunitat educativa que l’equipament no podrà estar enllestit el 10 de desembre com estava previst. La nova data no s’ha concretat però se sap que no estarà finalitzada abans de la setmana santa.

 

L’equip docent de l’escola i l’AMPA han conegut la notícia aquesta setmana, en una reunió de seguiment d’obres en què van participar totes les parts implicades (a més de la comunitat educativa, l’Ajuntament i la Generalitat). És precisament a través d’una empresa de la Generalitat que s’estan executant les obres de la segona fase. L’associació de mares i pares sospita que l’empresa torni a paralitzar els treballs si no cobra, una situació s'insinua al bloc de l'AMPA.

 

A la reunió, l’AMPA va demanar un nou monitor pel menjador escolar. “Ara el que ens proposem és treballar perquè la situació de provisionalitat en què està l’escola quan a organització d’espais, menjador, psicomotricitat… sigui més acceptable, donat que l’endarreriment no és d’un trimestre sinó de més”, es pot llegir al bloc. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure