Nou espai de trobada per les famílies colomenques “Fils”

09/03/2018 – El seu objectiu és constituir-se com a eina d’ajuda.

Acostar un nou espai a les famílies colomenques. Aixì neix l’espai “Fils”, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, adreçada a pares, mares i tutors legals, que pretén generar llocs comuns de relació, trobada, formació i reflexió sobre aspectes relacionats amb l’educació dels fills i les filles. Fils s’ha presentat amb dues xerrades durant aquesta setmana a la Biblioteca del Fondo.

El dia 21, la psicopedagoga i mestra d’educació infantil Regina Batlle va parlar del tema «De casa a l’escola, l’acompanyament emocional dels nostres infants». L’endemà, el professor de secundària i formador de la Diputació Toni Argent va respondre a la pregunta «Com acompanyar els nostres fills en el canvi d’etapa?. Fils ofereix activitats, tallers i xerrades per dotar les famílies d’habilitats i recursos que possibilitin un creixement integral del grup familiar. Aquesta primera proposta s’emmarca en el procés d’escolarització per entendre millor els canvis i resoldre els dubtes i les inquietuds que generen l’inici d’una nova etapa escolar.

Per millorar el projecte, les famílies poden fer tota mena d’aportacions o suggeriments a través de la adreça electrònica espaifamilies@gramenet.cat. També s’ha habilitat un espai web on hi ha una biblioteca amb recursos, manuals i documents de diferents temàtiques que serveixin d’ajuda a la comunitat educativa. El projecte es construeix en estreta col·laboració amb les AMPA i altres entitats locals relacionades amb aquest àmbit.

A partir d’ara, «Fils» esdevé un punt on pares, mares i tutors poden trobar informació, formació i reflexió sobre aspectes relacionats amb l’educació dels seus fills i filles.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM