Nou cicle de tallers d’hivern als centres cívics

0
29

Els centres cívics i els casals municipals iniciaran al gener, si la situació sanitària ho permet, la nova programació dels tallers d’hivern. En total s’oferten 33 tallers lúdics i formatius, amb 14 noves propostes, sobre temes relacionats amb la salut corporal, els idiomes, la música, la dansa, l’art, la creativitat o la gastronomia, entre d’altres. Els tallers començaran a partir del 24 de gener amb les mesures sanitàries vigents en cada moment.

El període d’inscripció serà del 13 al 19 de gener, o fins que s’esgotin les places. Les persones interessades hauran de sol·licitar la seva plaça a través de www.tallersccgramenet.com i fer el pagament corresponent. Les plaçes s’adjudicaran per ordre d’inscripció i es confirmaran un cop s’hagi fet el pagament.

Entre la gran diversitat de tallers destaquen aquells que s’orienten a preparar el cos a través de diferents disciplines: el mètode Feldenkrais, pilates, hipopilates o vinyasa flow, entre d’altres. Per als i les joves de 12 a 18 anys s’ofereix, per primer cop, el taller gratuït per aprendre i practicar tenis de taula de forma professional. Aquest taller s’emmarcar dins del programa “Joventut esportiva, societat activa” que es porta a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona y l’Ajuntament.

Amb la nova programació, es podrà practicar dansa oriental, tribal fusión, belly dance i dance & fit. Dins de l’àmbit de la creativitat, s’inclouen, per exemple, tallers sobre manga, pintura japonesa, Minecraft, restauració de mobles o per aprendre a cosir amb màquina. I també hi ha tallers sobre cant creatiu, tècniques literàries, astonomia, coaching, defensa personal per a dones, cuina de mercat o batch cooking, entre d’altres.