S’inicia la reurbanització del passeig Fluvial Besòs

Aquest mes s’han posat en marxa els treballs d’urbanització del passeig Fluvial Besòs, paral·lel al riu al barri de Safaretjos, des del Pont del Molinet de Santa Coloma de Gramenet fins al terme municipal de Sant Adrià, amb una superfície d’actuació de 2.930 m2. El projecte es va aprovar inicialment al març, per la Junta de Govern Local.

L’objectiu d’aquesta reurbanització és consolidar un itinerari per a vianants que doni continuïtat al passeig, contribuir a la naturalització i la millora de la biodiversitat en l’àmbit urbà, i afavorir la regeneració urbana del barri de Safaretjos, amb noves voreres pavimentades per incrementar la seguretat d’ús, bancs de descans i nou enllumenat i mobiliari urbà.

L’obra incorporarà noves zones verdes amb plantacions d’arbres i arbustos, en concret es plantaran 27 nous arbres i es crearan nous parterres enjardinats de 1.555 m2 amb la plantació d’arbustos.

El pressupost és de 422.570,24 euros (IVA inclòs) i els treballs, que duraran uns cinc mesos, seran cofinançats per l’Ajuntament de Santa Coloma, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i els fons FEDER del programa Next Generation. Està previst que les obres acabin a la primavera del 2023.

El Passeig Fluvial del Besòs té continuïtat des de Montcada fins a Sant Adrià, però en alguns trams, com aquest, no està consolidat pel que fa a la urbanització i, aleshores quedaran fora d’aquestes obres de reurbanització.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure