Es posa en marxa el dispositiu especial pel cementiri per Tots Sants

Santa Coloma té a punt el dispositiu especial per atendre l’increment de visites al cementiri municipal amb motiu de la propera celebració de la festivitat de Tots Sants, dimarts 1 de novembre. En previsió de les nombroses visites que rep el cementiri municipal aquell dia, s’organitzarà un reforç del transport públic i de l’aparcament al voltant d’aquest equipament.

L’horari del cementiri serà de 08 a 18 h de forma ininterrompuda. L’autobús B-84 (Santa Rosa-Cementiri) funcionarà el dia 1 de novembre en aquest mateix horari, de 08 a 18 h, i tindrà servei cada vint minuts. El bus no entrarà al cementiri municipal i finalitzarà el seu recorregut a la Carretera de la Roca, Polígon Industrial de Bosc Llarg.

Així mateix, la L9 del metro constitueix una bona alternativa de transport públic per arribar al cementiri, ja que l’estació de Can Zam és a uns 500 metres del recinte.

Per al transport privat s’habilitarà el pàrquing de Can Zam perquè totes les persones que vulguin accedir al cementiri hi puguin estacionar els vehicles. La Policia Local controlarà la circulació i al cementiri només hi podran accedir aquells vehicles que el personal del cementiri o les i els agents policials autoritzin per problemes de mobilitat dels seus ocupants.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM