Aprovada la licitació de les obres de la nova comissaria de la Policia Local

La nova comissaria és una de les inversions municipals en infraestructura més importants de la història

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, celebrat aquest dimecres 2 de novembre, ha aprovat la licitació de les obres de la nova comissaria de la Policia Local amb un pressupost de 13.004.504,37 € (IVA inclòs). Es tracta d’una de les inversions municipals més importants de la història en una nova infraestructura.

Se situarà en un solar de l’avinguda de la Generalitat, entre els números 160 i 170, davant del carrer de Pau Claris i dintre de l’entorn de la plaça de les Cultures. L’edifici nou i modernitzat al Front Fluvial del Raval suposarà una millora de les condicions de treball i d’atenció a la ciutadania, amb una millor accessibilitat i una major centralitat.

L’edifici tindrà una superfície de 6.495 m2, el doble que la comissaria actual, amb quatre plantes superiors, una soterrània i dues inferiors. El projecte determina un termini de 24 mesos per executar les obres que s’iniciarien a principis de l’any vinent.

El nou edifici permetrà, d’una banda, ampliar i acabar definitivament aquesta plaça –que incorporarà també 168 habitatges de lloguer protegit–; i de l’altra, culminar la regeneració urbana de la zona amb la urbanització de l’avinguda Generalitat entre Pons i Rabadà i els jardins Balandrau.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM