‘Networking’ per afavorir l’emprenedoria al Barcelonès Nord

08/03/13. L’Ajuntament de Santa Coloma organitza la setmana vinent una trobada amb emprenedors de la comarca per afavorir la creació de nous negocis. Els interessats es poden inscriure fins l'11 de març a Grameimpuls.  

08/03/13. Disposar d’una bona xarxa de contactes és clau per començar en el món de l’emprenedoria. Actualment, existeixen diverses fórmules per buscar allò que denominen ‘sinergies’ però potser la més coneguda és el networking. Es tracta de trobades entre emprenedors que serveixen per donar a conèixer idees de negoci i per establir noves oportunitats empresarials.

 

Conscient d’això, l’Ajuntament de Santa Coloma, a través de l’empresa pública Grameimpuls i en col·laboració amb els consistoris de Badalona i Sant Adrià, organitzarà el proper dijous 14 de març a l’Hotel Ibis de Santa Coloma (19.30 hores), una nova trobada d’empreses del Barcelonès Nord. Aquesta jornada fomentada per les administracions públiques locals i adreçada al teixit productiu de la comarca, és una fórmula que té com a objectiu facilitar els contactes i generar noves oportunitats de negoci entre les empreses i professionals assistents: trobar nous clients i proveïdors, trobar nous socis i projectes, millorar la xarxa comercial, de producció o de logística.

 

Aquesta no és la primera vegada que es realitza networking a la ciutat. A les anteriors trobades la participació ha estat d’unes 40 empreses que han aprofitat aquest esdeveniment per donar-se a conèixer en un ambient agradable i distés on es combina l’oci amb el negoci.

 

Els interessats en participar en aquesta jornada de cooperació han de formalitzar la seva inscripció fins a l’11 de març per telèfon 93 466 52 24 o bé per correu electrònic a cue@grameimpuls.cat especificant a l’assumpte “Inscripció trobada Hotel Ibis”.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure