Neix una oficina per assessorar legalment sobre problemàtiques socials

17/01/13. Neix l'Oficina de Drets Socials, un servei que funcionarà cada dimecres al'Ateneu per informar sobre assumptes laborals, d'estrangeria, bancari o prestacions socials. L'assistència serà gratuïta.

17/01/13. L'Oficina de Drets Socials ja està en funcionament. El servei, que neix de l'Ateneu Popular Julia Romera, ofereix serveis d'assessorament legal a ciutadans que necesstin consultar dubtes sobre l'àmbit laboral, d'immigració, bancaris (sobre les participacions preferents, lloguers o hipoteques) i prestacions socials, entre d'altres.

 

El servei, que es dóna els dimecres al vespre (de 19 a 21 hores), és gratuït i s'ofereix a la seu de l'Ateneu (carrer Sant Ramón, 51). L'entitat ja fa dos anys que disposa d'assessorament legal en l'àmbit laboral, però ha volgut ampliar el ventall de serveis per tal de donar cobertura a altres temes que diàriament pateixen els ciutadans. L'objetiu és "resoldre problemàtiques concretes i denunciar moltes situacions d'injustícia", en paraules del seus impulsors. 

 

Podeu consultar el vídeo que han elaborat des de www.gramenet.tv

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure