https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Neix APMA Serveis, l’empresa de l’Asociación de Parados Mayores Activos - Diari de Santa Coloma
 

Neix APMA Serveis, l’empresa de l’Asociación de Parados Mayores Activos

Després de mesos de feina i esforç, l’entitat aconsegueix els permisos per començar la seva activitat empresarial

 

15/10/12. L’Associació Parados Mayores Activos de Santa Coloma està d’enhorabona. L’entitat, acaba de constituir-se en empresa de serveis i a partir d’ara podrà iniciar la seva activitat empresarial oferint tota una cartera de serveis. A més, podrà donar feina als propis membres de l’entitat, formada per persones desocupades que sobrepassen els cinquanta anys, un dels col·lectius més afectats per l’actual crisi econòmica. 

 

15/10/12. L’Asociación Parados Mayores Activos de Santa Coloma està d’enhorabona. L’entitat, acaba de constituir-se en empresa de serveis i a partir d’ara podrà iniciar la seva activitat empresarial oferint tota una cartera de serveis. A més, podrà donar feina als propis membres de l’entitat, formada per persones desocupades que sobrepassen els cinquanta anys, un dels col·lectius més afectats per l’actual crisi econòmica.

 

Des del passat dijous, l’associació, ara l’empresa APMA Serveis, disposa de número de patronal, la qual cosa els permet desenvolupar activitat empresarial i contractar personal. De fet, avui dilluns es formalitza el contracte a sis companys de l’entitat i, indirectament a través de l’associació, tres llocs de feina més.

 

L'esforç dóna fruits

Des de l’APMA no amaguen la satisfacció per haver assolit aquest repte tan ambiciós que va començar fa més d’un any, amb el naixement de la pròpia entitat i que tenia com objectiu reivindicar l’experiència. “Hem de dir-vos que ens embarga la emoció. Ha estat dur, no ha estat fàcil. Fins arribar aquí, hi ha hagut un mica de tot: alegries, ensopegades pròpies i ensopegades alienes…”, asseguren en una entrada del seu bloc els membres de l’APMA que han aconseguit ser la primera associació d’aquestes característiques de tot l’estat de convertir-se en empresa. “No volem oblidar que ara s’inicia una nova etapa, potser la més difícil, que esperem portar endavant amb les persones que fins ara ens han ajudat. Volem consolidar l’empresa social que és de tots nosaltres”, afegeixen a l’escrit.

 

La presentació oficial d’aquest nou projecte empresarial, que a més servirà per donar feina a persones amb molta experiència que la crisi ha apartat del mercat laboral abans d’hora –tots a l’APMA sobrepassen els cinquanta-, serà el proper 8 de novembre al Museu Torre Balldovina. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure