Multitudinària presentació del llibre del Shihan Pedro Hidalgo

17/10/2016 – Les instal·lacions del Seimar Dojo de Santa Coloma dónen la benvinguda a un centenar d’assistents convidats a l’acte.

Un dels mestres de karate més reconeguts de la ciutat ha vist com el seu darrer projecte veia la llum. El Shihan Pedro Hidalgo havia treballat amb molt esforç per escriure i editar el llibre que presentaria el passat cap de setmana al Dojo Seimar.

Amb el títol ‘Kyokushin Karate Kata Ôyô Bunkai’, l’obra executa un recorregut històric pels diferents sistemes de lluita existents al llarg de la història de la humanitat i se centra en com va néixer i es va desenvolupar el karate.

El Shihan Pedro Hidalgo també analitza la importància de los katas Pinan i en detalla la seva aplicació pràctica. A més, el llibre inclou uns capítols sobre la utilització d’estris quotidians per l’autodefensa. Cal destacar que l’obra compta amb més de 700 fotografies amb contingut pràctic.

Múltiples personalitats i convidats

La presentació, celebrada el passat dissabte a Santa Coloma, estaria dividida en dos torns. En el primer, el Seimar Dojo obriria les seves portes per la celebració d’un curs tècnic de los katas Pinan i de tècniques d’autodefensa.

Tot seguit, els més de 100 assistents gaudirien de la conferència de presentació formal. Jordi Sala, de l’editorial Alas, el Shuseki Shihan Pere Beltran, autor del pròleg, Dani Salgado, regidor de l’Ajuntament, i el Shihan Pedro Hidalgo encapçalarien la taula.

Col·laboradors del llibre com el Shihan German Calado, el Sempai David Belmonte, el Sempai Pere Planes y la Kohai Puri Morales també serien presentats. L’acte comptaria amb la presència de molts mestres d’arts marcials. A més, els alumnes del Dojo Can Peixauet s’encarregarien del servei de catering.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM