Mostra de les colles de tradicions populars catalanes a Can Sisteré

Fins al diumenge 10 de gener es pot visitar al Centre d’Art Can Sisteré l’exposició «Tradicions Populars Catalanes a Santa Coloma de Gramenet, 25+1 aniversari del CTPC Joan Pairó». Una petita mostra de la imatgeria festiva de les colles de la nostra ciutat (vestuaris, instruments i materials documentals diversos) que tenen la seva seu al Centre de Tradicions Populars Catalanes situat a la plaça d’en Manent, que porta el nom del qui fou músic, compositor i promotor de la música i sobretot de la sardana a Santa Coloma, Joan Pairó i Ballestero.

Hi participen Bruixes de Gramenet, Castellers de Santa Coloma de Gramenet, Colla de Draconaires de Santa Coloma de Gramenet, Colla de Gegants i Capgrossos de Santa Coloma de Gramenet, Colla Jove de Dimonis de Santa Coloma de Gramenet, Colla de Trabucaires de Santa Coloma de Gramenet, Grallers de Santa Coloma, Laietans de Gramenet i Triballcoloma.

Exposició ‘L’art de la ciència’

Al mateix Centre d’Art Can Sisteré es pot visitar també fins al 10 de gener l’exposició «L’art de la ciència. Jordi Sabater Pi», que vol apropar a les persones visitants la faceta científica i la capacitat d’observació de Jordi Sabater Pi (1922-2009), molt conegut perquè va ser el descobridor del Floquet de Neu, el goril·la que va viure gairebé 40 anys al zoo de Barcelona.

La mostra fa un repàs al dibuix científic, com a eina d’observació i d’anàlisi i ens presenta un Jordi Sabater en diverses facetes com artista, fotògraf o dibuixant.

Recordeu que l’horari habitual de Can Sisteré és de dimarts a dissabte de 17 a 21 hores, i els dissabtes i diumenges d’11 a 13.30 hores. En aquest equipament s’apliquen les mesures bàsiques sanitàries amb motiu de la Covid-19: control d’aforament i gel hidroalcohòlic. És obligatori l’ús de mascareta.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure