Millores en la senyalització d’accés al Campus de l’Alimentació de la UB

11/02/13. L’Ajuntament ha renovat i ampliat els indicatius a la via pública per millorar l’orientació dels vianants i vehicles que es dirigeixen al Campus.

11/02/13. L’Ajuntament ha renovat i ampliat els indicatius a la via pública per millorar l’orientació dels vianants i vehicles que es dirigeixen al Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB), ubicat al Recinte de Torribera. S’han modificat tots els senyals presents a diferents emplaçaments de la ciutat (5 en total) i afegit set més. Així els cartells que informaven sobre la diplomatura de nutrició i dietètica han estat substituïts per l’indicatiu de “Campus Universitari (UB)”.

 

Un dels emplaçaments on s’han modificat els indicadors és el pont que comunica amb el Recinte de Torribera, per sobre de l’autopista B-20, i que en els darrers temps havia patit diverses degradacions visuals. Aquesta millora facilita l’accés dels usuaris al recinte, dels estudiants del Campus de l’Alimentació i del públic en general.   

 

Pla d'acció   

Aquesta millora forma part del pla d’acció conjunt de l’Ajuntament de Santa Coloma i la Universitat de Barcelona per donar a conèixer i ampliar l’activitat universitària del Campus de l’Alimentació de la UB, dins i fora de la ciutat. El pla inclou un conjunt d’accions resultat del continuat diàleg entre ambdues institucions, l’acadèmica i la local. Dos exemples d’iniciatives són la recent edició de la festa d’ExpAliments que va aplegar, el passat 17 de novembre, un miler de visitants al Campus de l’Alimentació; i la creació de la biblioteca digital “Bullipedia” del xef Ferran Adrià amb seu al recinte universitari, entre d’altres, a la ciutat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure