Inici Santa Coloma Notícies Milloren en diverses escoles de Santa Coloma

Milloren en diverses escoles de Santa Coloma

0
32

L’Ajuntament ha aprofitat les vacances escolars de Nadal per fer treballs de manteniment i millora en 8 centres educatius de la ciutat.

Aquestes actuacions s’afegeixen a les que duen a terme els serveis municipals cada estiu a escoles i instituts. En total s’han invertit ara 46.729,28 euros.

 

A l’escola Mercè Rodoreda s’han canviat les lluminàries d’emergència; a Serra de Marina s’han posat dos nous elements de gespa artificial en el marc del projecte “Empatitzem”; a Ferran Sagarra s’ha fet la substitució de la impermeabilització d’una de les cobertes de la planta baixa; a Rosselló Porcel s’ha repintat la zona d’entrada, de direcció i de consergeria; a Miguel de Unamuno s’han fet tasques de sanejament i repintat dels murs de la pista esportiva i dels vestidors; a Fray Luis de León s’han reparat i pintat els murs del pati; a l’escola Tanit s’han pintat i sanejat els murs de la pista poliesportiva i s’hi ha reforçat la tanca de protecció, i per últim a l’escola Primavera s’ha pintat les línies del paviment del gimnàs.