Mig segle d’atletisme colomenc

01/09/2015 – El proper 8 d’octubre es compliran els 50 anys de la fundació del Club Atlétiko Santa Coloma, aniversari que completarà el mig segle de vida que l’atletisme ha experimentat a la nostra ciutat.

Amb l’objectiu de commemorar aquesta efemèride, els atletes i els clubs de Santa Coloma de Gramenet uniran les seves forces per tal d’organitzar una exposició temàtica que mostri l’evolució experimentada per aquest esport en territori colomenc.

La mostra farà un recorregut per la història de tots els clubs que han existit a la ciutat: començant pels de més antiguitat (l’Atlétiko Santa Coloma i Corredors de Fons) fins a arribar als referents actuals (la Unió Colomenca d’Atletisme, CIESC – Domingo Catalán i el Vigía Trail).

Com a acció prèvia a l’obertura de l’exposició, la comissió organitzadora d’aquesta mostra ha posat en marxa una iniciativa que reclama la participació de la ciutadania colomenca.

S’ha convocat un concurs obert a tothom per dissenyar el logotip commemoratiu del 50º aniversari de l’atletisme a Santa Coloma. Fins al pròxim 25 de setembre, tothom que ho vulgui podrà presentar tres dissenys a l’Institut Municipal d’Esports (IME).

Totes les candidatures seran avaluades per un jurat, el qual estarà format per Diego Arroyo, Toni Estellers, Manel Gracia, Javier Calvo, Encarna Escudero, Rafael Vives, Jesús Garcés, Rodolfo del Hoyo, Chema Corral i Salva Millán.

Un cop analitzada la totalitat dels logotips presentats, el 2 d’octubre es passarà a executar la resolució del jurat, tot i que s’haurà d’esperar fins al dia 8 per proclamar guanyadora la candidatura escollida.

L’acte final es durà a terme a les Pistes d’Atletisme Antonio Amorós, tot coincidint amb la presentació de l’agenda oficial de celebració del 50º aniversari de l’atletisme a Santa Coloma de Gramenet.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure