Més de 60.000 persones assisteixen al Rock Fest 2016

Per tercera vegada consecutiva el Rock Fest Barcelona s’ha celebrat amb èxit al Parc de Can Zam. S’ha convertit en el Festival de rock per excel·lència a Catalunya, i un dels referents a nivell europeu. Ja no cal recòrrer milers de kilòmetres per assistir a un festival d’aquest nivell, ara el tenim al costat de casa. I ha quedat clar que l’aposta de mantenir el festival a Santa Coloma resulta positiva per a totes les parts. El primer dia, el grup local NonSense van demostrar ser una de les bandes joves més prometedores, tot i obrir el festival a ple migdia, sota un sol de justícia. Pel mateix escenari passarien grups tant variats i de la talla de Grave Digger, Dragonforce, Mago de Oz, Blind Guardian, Battle Beast, Michael Schenker, Rata Blanca, Barón Rojo, Whitesnake, Twisted Sister o Iron Maiden, història viva de la música. El Rock Fest ha portat varietat d’estils en aquesta tercera edició, aspecte valorat pel públic. I també s’ha preocupat de millorar certs aspectes de les edicions anteriors, per convertir l’assistència al festival en tota una experiència d’oci i cultura musical, enguany viscuda de manera especial per grups d’amics i families amb nens.

La ciutat de negre

Durant aquests tres dies milers de persones han fet seus els carrers, places i parcs de Santa Coloma, visquent el Festival amb l’alegria i el civisme esperats. És rellevant destacar com el parc de Can Zam s’ha trobat en bones condicions de neteja durant tot el cap de setmana i no s’han succeït situacions de risc en cap sentit en cap moment. De nou el públic del Rock Fest ha respost positivament al festival, i tot i alguna queixa en referència al so d’algunes de les bandes, la majoria ha agraït el fantàstic cap de setmana que han passat a la ciutat, sabent que l’any que ve tindran un festival a l’alçada dels millors a Santa Coloma de Gramenet.

Un nou èxit, per tercer any consecutiu
EL FESTIVAL EN DADES

A quatre dies d’acabar el Festival, els assistents han quedat amb un molt bon sabor de boca, satifets i a esperes de saber quant abans millor quines bandes formaran part del cartell del Rock Fest Barcelona 2017.
Des de la organització destaquen de nou les xifres d’assistència. La ciutat ha rebut de ben segur uns ingressos semblants o superiors als de l’any passat, amb el positiu impacte econòmic que això implica.

L’assistència els tres dies del Festival ha estat la següent:
– Divendres: 20.320 persones
– Dissabte: 23.489 persones
– Diumenge: 22.857 persones

Cal destacar que:
– Al voltant de 600 persones s’han contractat pel Festival.
– Han participat uns 200 proveïdors de tot tipus.
– La iniciativa solidària per Asdent ha tornat a funcionar molt positivament. En els propers dies haurà publicació de resultats.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM