Més de 50 propostes gratuïtes al nou cicle d’activitats ambientals

Des de març fins a principis de juny s’oferiran una cinquantena de tallers gratuïts, adreçats a tots els públics, que tindran lloc majoritàriament en cap de setmana a diversos indrets de Santa Coloma com ara el centre Ecometròpoli, el Parc Fluvial del Besòs, l’Aula Ambiental de Can Zam Isabel Muñoz (fotografia superior) i la jugateca del parc del Molinet.

Fomentar el coneixement sobre l’evolució i l’estat actual del nostre medi natural i dels ecosistemes que ens envolten i crear una reflexió sobre la manera que tenim d’influir-ne positivament són dos dels grans objectius d’aquests tallers, ja consolidats i amb una gran afluència de públic familiar. L’educació ambiental de la ciutadania, la contribució a mantenir una ciutat neta i respectuosa amb el medi ambient i la lluita contra la contaminació atmosfèrica són reptes de present i futur.

A través de les xarxes socials de l’Ajuntament i del full informatiu poden conèixer les dates de tots els tallers que es programaran fins a finals de la primavera.

Més informació i inscripcions a les diferents activitats al número de telèfon 618 007 230 i a ecometropoli@gramenet.cat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure