Més de 300 emprenedors de Santa Coloma formats a través de Grameimpuls en 2020

Més de 300 emprenedors s’han format al llarg dels últims dotze mesos a través del Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls de Santa Coloma de Gramenet. Durant aquest període, la formació s’ha adaptat al context derivat de la pandèmia del covid-19 i s’ha impartit majoritàriament en format virtual.

De fet, de les 23 accions formatives organitzades, 20 s’han realitzat en línia, la qual cosa suposa un total de més de 120 hores de formació. Quant a la valoració, “els usuaris han puntuat la formació rebuda amb una nota mitjana d’excel·lent”, afirmen des de l’Ajuntament.

La formació ha afegit tallers adaptats a les necessitats del moment, com ara sessions informatives sobre les ajudes per a persones autònomes amb negocis afectats per la pandèmia. A més, no han faltat les temàtiques clàssiques: fiscalitat, canals de comercialització en línia, el certificat digital i l’ús de xarxes socials per a comerciants, amb l’objectiu de millorar les competències en digitalització dels projectes, entre altres.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM