Més de 2,5 tones de solidaritat

03/07/13. La darrera campanya de recollida d’aliments a Santa Coloma, en el marc del Programa d’Aliments Solidaris, ha reunit 2,6 tones de productes.

03/07/13. Un total de 2.653 quilograms d’aliments i 3.088 packs de productes. Aquestes són les xifres de la darrera campanya de recollida d’aliments que s’ha posat en marxa a Santa Coloma. En el marc del Programa d’Aliments Solidaris de l’Ajuntament, la iniciativa ha comptat amb la col·laboració activa de 36 escoles i instituts de la ciutat que han aconseguit recollir aliments –sobretot llet i galetes- que es distribuiran entre les famílies amb menys recursos. L’alcaldessa, Núria Parlon (PSC) ha destacat el bon resultat de la campanya on s’ha tornat a demostrar “el caràcter solidari i la gran implicació dels colomencs per ajudar a les famílies que més estan patint les conseqüències de la crisi econòmica”.

Programa d’Aliments Solidaris
L’Ajuntament de Santa Coloma, a través de l’Àrea de Serveis a les Persones, Benestar i Família, té en marxa diferents mesures i programes d’atenció social i d’ajuts per donar resposta a les necessitats dels colomencs en situació de risc econòmic i/o social detectades pels Serveis Socials municipals. Un d’ells és el Programa municipal d’Aliments Solidaris la finalitat del qual és donar suport alimentari a les persones i famílies de Santa Coloma que es troben en situació de precarietat. El Programa d’Aliments Solidaris gestiona tant la recollida i lliurament dels lots d’aliments de la ciutadania com els productes rebuts del fons de la Unió Europea i de la Fundació Banc dels Aliments. La distribució dels aliments es realitza gràcies a l’important tasca que realitza l’equip de voluntaris i voluntàries de Creu Roja Barcelonès Nord.

Durant el 2012 amb aquest Programa i gràcies a la solidaritat dels colomencs i les colomenques i al treball dels equips de Serveis Socials Municipals i els voluntaris, es va donar suport a unes 665 famílies (unes 2.400 persones) de Santa Coloma.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure