Més de 2.300 veïns fan propostes per millorar Santa Coloma

10/03/2016 – Als enquestats del PAM els preocupa la salut, l’educació i l’esport.

Un total de 2.381 colomencs i colomenques han donat la seva opinió en l’elaboració del Pla d’Acció Municipal (PAM). En un mes de recollida d’opinions, 1.807ciutadans han contestat el qüestionari i altres
574 han fet arribar les seves propostes a l’Ajuntament per diferents vies, segons han informat fonts municipals.

La satisfacció és gran a l’Ajuntament, ja que es tractava de conèixer l’opinió de primera mà, i les xifres superen, a mitjans del període, les de l’any passat.

Salut i Educació
Hasna Ajoulou, una de les cinc estudiants contractades per recollir opinions, subratlla que les qüestions que més interessen als veïns són els temes relacionats amb la qualitat de vida i el benestar de les persones és així com els àmbits més exposats es relacionen amb la sanitat, amb els serveis socials, amb l’educació i amb l’esport.

Des del 20 de gener, quan va començar la campanya, s’han desenvolupat 20 actes dels quasi 50 que s’ha previst organitzar fins al mes d’abril. “En els diferents barris i mercats hem caçat un munt d’opinions diverses, entre elles algunes propostes molt interessants com ara la demanda de més contenidors de reciclatge”, destaca Hasna Ajoulou.

Generació vinil
Un dels actes més vistosos va tenir lloc al bar JJ Cabrera, del carrer Major, decorat amb un ambient propi dels anys setanta. Una setantena de persones de certa edat-generació vinil, van dir- van intercanviar opinions amb la mateixa alcaldessa Núria Parlon, entre tata i tapa, i partida i partida de futbolí.

A la generació vinil li preocupa la reactivació econòmica. També les activitats culturals, com els concerts de música en viu en establiments públics, els actes relacionats amb la cultura al carrer i fins i tot reactivar els guateques dels anys setanta els diumenges a la tarda.

De totes les propostes recollides es parlarà el 8 d’abril, en un fòrum públic al qual Núria Parlon anima a assistir apel•lant a xifres contundents: “El 95% de les propostes ciutadanes aprovades en l’anterior PAM són avui realitat”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure