Més de 2.000 persones s’impliquen en el Pla d’Acció Municipal

12/04/2016 – Durant el procés participatiu del PAM es van recollir 5.142 aportacions, de les quals 3.417 a través d’enquestes i 1.725 des d’accions concretes.

Amb el lema ‘Jo m’implico amb Santa Coloma’, des del mes de gener fins a l’abril, s’han realitzat 50 accions i actes innovadors, tant a equipaments de la ciutat com al carrer, amb l’objectiu d’aconseguir la implicació de la ciutadania, sobretot d’aquelles persones i col·lectius que habitualment no hi participen ni donen la seva opinió sobre les millores que necessita Santa Coloma.

S’han recollit unt total de 5.142 aportacions, que serviran per redactar i debatre el full de ruta que seguirà el govern local amb els projectes i iniciatives que s’hauran d’executar a Santa Coloma amb l’horitzó de l’any 2019. D’aquesta xifra, 3.417 han arribat mitjançant enquestes i 1.725 com a proposició d’accions concretes. En total, només en les activitats presencials (sense tenir en compte les activitats de carrer ni del Punt Mòbil del PAM), han participat més de 2.000 persones, de diferents col•lectius i edats.

Donat el gran volum de participació i de les propostes rebudes, durant els propers mesos els serveis tècnics municipals estudiaran les propostes i sobretot la viabilitat econòmica de les mateixes per configurar un document inicial que caldrà debatre finalment amb tots els grups municipals que formen el consistori en una sessió del Ple, de cara a l’aprovació definitiva dels projectes i iniciatives que caldrà executar en els propers anys.

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, va clausurar el passat dissabte, 9 d’abril, el fòrum ciutadà agraint la participació de totes les persones que s’han implicat aportant les seves opinions i propostes. «Ja fa temps que el rigor i la corresponsabilitat acompanyen l’acció política municipal. En aquest sentit, quan aprovem el PAM en el Ple tindrem el guió d’allò que aquest govern es compromet a fer, i allò que no es pugui fer també ho explicarem a la ciutadania», va destacar Parlon.

D’altra banda, durant el mateix fòrum es van donar a conèixer els resultats de les enquestes de priorització d’objectius de millora de la ciutat i se’n destaquen l’atenció als infants i adolescents víctimes de la violència masclista, les condicions dignes de vida per a les persones grans i/o dependents, la qualitat dels serveis públics de salut, la incorporació dels joves al mercat laboral, l’educació per avançar en la igualtat d’oportunitats i l’escolarització, entre altres.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM