https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Més de 2.000 persones assisteixen als cicles de cinema de la biblioteca de Singuerlín - Diari de Santa Coloma
 

Més de 2.000 persones assisteixen als cicles de cinema de la biblioteca de Singuerlín

07/06/13. La biblioteca de Singuerlín es consolida com a sala de projecció de cinema d’autor. L’espai cultural exhibeix pel·lícules gràcies a l’acord amb l’entitat Cine Club Imatges, que gestiona la programació.

07/06/13. Ara fa tot just un any que la Biblioteca de Singuerlín va engegar una programació contínua de cinema d’autor, aprofitant la sala de projeccions de la qual disposa. Des d’aleshores, s’ha consolidat com a espai de cinema, tal i com avalen les xifres de públic. Al llarg de l’any, un total de 2.200 persones han assistit a algunes de les projeccions. En el cas de la programació per adults, el nombre d’assistents han arribat als 920. Pel que fa a les propostes familiars, l’èxit ha estat encara més gran, amb 1.290 persones.

La sala de cinema de la biblioteca de Singuerlín es gestiona gràcies l’acord de l’Ajuntament amb el Cine Club Imatges, una entitat amb llarga trajectòria a Santa Coloma. Els objectius són oferir, de manera continuada, material de qualitat, social i d’autor, que generalment es troba fora dels circuits comercials convencionals, i fer un treball educatiu amb nous públics (especialment joves i estudiants). Molts dels treballs que hi arriben els podem conèixer a través dels seus autors i protagonistes, que en fan la presentació. Les projeccions infantils són sempre do- blades i, si la còpia ho permet, en ca- talà. Les dels adults són subtitulades en versió original, en castellà o en català.

Abans de cada pel·lícula, s’hi projecten reportatges o curts de ficció que pro- mouen la defensa dels drets humans, experiències d’arreu del món que mos- tren situacions sovint desconegudes o amagades. La idea és fer visible a través del cinema altres realitats i alternatives, compartir experiències i ajudar a pensar globalment a través del coneixement. El material procedeix de les obres presentades a les anteriors edicions del Festival de Cinema de Drets Humans de Santa Coloma de Gramenet o de diverses institucions i ONG. Hi destaquen també els curts d’autors locals o vinculats amb entitats i projectes de la ciutat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure