Més de 1.000 afectats a Santa Coloma per les accions de Bankia

06/06/13. L’Agència Catalana del Consum xifra en 1.034 els colomencs que van adquirir accions d’aquesta entitat rescatada amb diners públics

06/06/13. Un total de 1.034 colomencs tenen accions de Bankia. Aquestes són les xifres que barreja l’Agència Catalana de Consum sobre el nombre d’afectats per aquests productes només en aquesta entitat bancària. El nombre total d’afectats per altres productes tòxics, com les conegudes participacions preferents o el deute subordinat es desconeix tot i que l’Ajuntament està a punt de crear un registre de persones afectades a Santa Coloma. L’objectiu del consistori és disposar d’un cens per poder oferir orientació jurídica i que els afectats puguin recuperar els seus estalvis.

Aquesta mesura se suma a una altra que es posarà en marxa en els propers dies. Es tracta del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Col·legi d’Advocats de Barcelona destinat a intensificar la capacitat de l’Oficina Municipal d’Informació als Consumidors (OMIC) per prestar assessorament jurídic als afectats per l’adquisició de participacions preferents o accions preferencials.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure