Més accesible i confortable, la nova i moderna imatge del futur Pavelló Nou

Després de 41 anys de funcionament (va ser inaugurat l’any 1977), el Pavelló Poliesportiu Nou serà sotmés a una remodelació integral del que serà objecte en els propers mesos aquest equipament esportiu municipal. Les obres començaran previsiblement el gener del 2019 i el termini estimat d’execució és de 18 mesos, amb un pressupost de 3 milions d’euros. La Unió Europea, a través del FEDER (fons Edusi), en finançarà un terç. La resta es finançarà amb inversió municipal i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

500 persones usuàries diàries
El Pavelló Nou és l’espai habitual d’entrenament i de competició de 17 entitats colomenques, que representen a més de 500 persones usuàries al dia L’ús continuat i l’antiguitat de l’edifici han evidenciat algunes deficiències i patologies que quedaran resoltes amb la reforma prevista. “Aquesta reforma és necessària i la mereixen les més de 500 persones que cada dia fan seva la instal·lació”, afirma l’alcaldessa colomenca Nuria Parlon.

Adaptar-se a la normativa de la LNFS
L’any 2016, la Lliga Nacional de Futbol Sala traslladava una petició formal a l’Ajuntament per tal que es fessin millores al Poliesportiu per ajustar-lo a la normativa que entrarà en vigor la temporada vinent. Aquest requeriment es justificava perquè el Pavelló Nou és camp d’entrenament i seu de l’equip Futbol Sala García, de la primera categoria nacional d’aquest esport.
Amb les noves normes de competició, el projecte aportarà millores en l’evacuació, l’optimització de l’aforament, l’accessibilitat universal (serà un edifici accessible) i la funcionalitat.  Es conservaran les característiques arquitectòniques de l’edifici, però es renovaran la coberta, les façanes i totes les instal·lacions. L’interior es transformarà radicalment i es farà més còmode.

D’altra banda s’ampliaran els espais de vestidors i serveis, les zones de tribuna i premsa, s’instal·larà un ascensor i es renovaran les grades laterals per instal·lar seients. L’Olímpic de Badalona, nova seu
Des de fa diversos mesos, l’Ajuntament de Santa Coloma manté contacte i converses amb el Club Joventut de Badalona per poder jugar a l’Olímpic durant la pròxima temporada, un acord que encara ha de tancar diversos aspectes. Les reunions entre colomencs i badalonins s’han desenvolupat amb sensacions positives i la Penya veu aquest acord com quelcom positiu.

La qüestió de publicitat banners a la pista, dies i horaris de partit, i adaptar-se als drets televisius són alguns dels dubtes que encara s’han de tancar. La LNFS arrenca el 15 de setembre i la Lliga Endesa el 27 del mateix mes.
D’altra banda, el FS García també intentarà tenir els màxims dies d’entrenaments possibles a l’Olímpic.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure