Mercat de venda no sedentària cancel·lat i una desena d’avisos per Gloria

El temporal Gloria s’està notant molt fort a la zona del litoral català. Les veïnes Badalona i Sant Adrià han patit força desperfectes durant el dia d’avui i Santa Coloma no s’està quedant enrere. L’Ajuntament ha anunciat avui que les activitats en instal·lacions esportives i escolars descobertes quedaran suspeses avui i demà. A més, el consistori també ha cancel·lat el mercat de venda no sedentària que es fa cada dilluns al Centre.

Per altra banda, també s’ha tallat el pas per als peatons de la vorera fins el riu, des de Pont Vell al Pont Can Peixauet per perill de caiguda d’arbres especialment en aquesta zona de la ciutat.

La Policia Local ha rebut avui diversos avisos per desperfectes en alguns carrers, com un tros d’uralita caigut al carrer Amèrica, motos tombades i contenidors trencats i desplaçats. Els bombers, per la seva part, han rebut una desena d’avisos durant tot el dia d’avui.

El Servei Meteorològic de Catalunya adverteix que el temporal Gloria encara es quedarà uns dies més al litoral català, provocant fortes ventades i precipitacions. Per això, des de diferents serveis es recomana alerta i precaució.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure