Maxi Rescia: “Quan no pensi en guanyar títols, em retiraré”

10/10/2016 – El futbolista argentí es mostra ambiciós en la seva presentació oficial amb el Catgas Energia.

Maxi Rescia és un guanyador nat. La filosofia de competir per guanyar-ho tot, sigui quina sigui la condició de l’equip al qual pertany, ha marcat sempre la seva carrera professional.

El futbolista de Buenos Aires ha estat presentat avui a la Biblioteca de Can Peixauet, només tres dies abans de debutar a la LNFS contra el Jaén Paraíso Interior (dimecres a les 13h al Pavelló Nou).

L’argentí, malgrat arrossegar encara algunes molèsties al turmell, estarà a disposició d’Óscar Redondo i espera adaptar-se el més ràpid possible al seu nou club: el Catgas Energia.

Rescia s’acaba de proclamar campió del món amb l’Argentina, èxit que ha assolit sent ja jugador del Catgas. L’entitat va lligar la seva contractació abans del Mundial de Colòmbia, moviment totalment efectiu, ja que la cotització de Rescia ha pujat molt.

El contracte signat per l’ala és un format 2+1 i té una clàusula de sortida. Malgrat comptar amb ofertes molt superiors de Rússia, Rescia i la seva dona van apostar per Santa Coloma perquè en pocs mesos seran pares. Tots dos volien escollir un destí que aportés seguretat al seu fill en tots els aspectes.

“L’únic que m’agradaria deixari clar que la decisió de venir al Catgas és estrictament esportiva. Estic molt feliç d’haver apostat per aquesta opció. Si sóc aquí és perquè a Itàlia ja havia complert un cicle. Avui torno a viure el mateix que quan vaig marxar d’Argentina amb 20 anys”, destacava Maxi Rescia durant l’acte de presentació.

Ambició màxima

El fitxatge estrella del Catgas Energia no defuig de la seva condició de referent i té clar que haurà de ser un dels líders de l’equip des del primer dia. Contra el Jaén, el més provable és que Sepe sigui baixa a causa d’una lesió muscular, fet que encara dóna més importància al rol que pugui jugar Rescia.

“El fet d’haver estat campió del món em pot jugar en contra, perquè ara les expectatives pujaran. Per mi, haver estat campió del món ja no té importància. S’ha de demostrar cada dia el nivell que es té. Si no s’evoluciona constantment, el currículum no serveix de res”, declarava l’ala de Buenos Aires.

“Potser pensaran que estic boig, però jo sempre jugo per guanyar. Si estic aquí és per intentar guanyar títols. El Pescara no havia guanyat res en 25 anys i en dues temporades ho vam guanyar tot. Amb l’Argentina igual. En 40 anys mai s’havia conquistat cap títol important. El dia que no em plantegi guanyar, serà el dia que deixi el futbol sala professional”, afegia a continuació.

Sobre el fet de convertir-se en un model pels més joves, Maxi Rescia es mostrava disposat a ajudar des del primer moment. “M’agrada ser positiu i donar suport als companys. Intentaré ser el primer que ajudi els companys a anar cap amunt. Sobretot als joves. Són els que més ho necessiten”, exposava.

L’argentí tenia “moltes ganes” de provar aquesta experiència a la lliga espanyola, competició que espera conèixer en profunditat en les pròximes setmanes. “No m’agrada posar dates, però en dues o tres setmanes m’agradaria estar totalment adaptat”, sentenciava el campió mundial.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM