Massa càstig pel Singuerlín contra el líder (1-2)

25/11/2013 – El conjunt verd-i-blanc tenia el partit guanyat a falta de deu minuts per la conclusió, però la pólvora del Molletense va capgirar les tornes en el tram final.

El líder del grup II de Segona Catalana no va fallar en la seva visita al Municipal Can Zam 2. El Singuerlín va merèixer, com a mínim, puntuar contra el principal candidat a l’ascens de categoria.

Després d’una primera part igualada, Raúl Barbancho apareixia per fer honor a la seva condició de màxim golejador de l’equip i posava per davant al Singuerlín (67’).

Durant tota la segona part, el duel es va endurir i les interrupcions per faltes van ser constants. Als colomencs els hi interessava travar el joc per evitar que el Molletense es sentís còmode a l’hora d’atacar i així ho van fer fins al minut 80.

Llavors, David Sánchez va empatar el partit pels visitants amb un gol que va fer molt mal al Singuerlín. Tot l’esforç fet pels colomencs va acabar sent inútil, ja que un penal transformat per l’extrem Cristian Del Moral va sentenciar el triomf a favor del Molletense (84’)

Cristian Del Moral és un autèntic reforç de luxe pels vallesans, ja que només fa uns dies que es va desvincular de l’Europa de Tercera Divisió.

El bon partit del Singuerlín no va tenir premi, i els verd-i-blancs ja no tenen marge en relació al descans. Són catorzens amb 11 punts, els mateixos que el Cirera, primer equip que ara mateix baixaria a Tercera Catalana.

Pel que fa al filial de la UDA Gramenet, el conjunt de Diego Milton va caure contra un rival directe per lluitar per la permanència: el Badia del Vallès (3-1).

Cano va avançar als locals (12’), però Sergio va empatar el partit abans del descans (30’). El tècnic del Badia, Christian Costa, va ser expulsat, però això no va impedir que Cristian (66’) i Dani (81’) sentenciessin a la represa.
La Grama B segueix ocupant la darrera posició de la taula amb dos punts i encadena tres derrotes seguides. Diumenge, els colomencs rebran al Premià CE (17:45h).

Al grup X de Tercera Catalana, l’Arrabal Calaf no va perdonar contra el Montornès (1-3) i suma ja tres jornades seguides guanyant.

Els gols de Soto (57’) i Ordóñez (76’) van encarrilar el partit ja a la segona part, però els locals van avisar quan Galindo va retallar distàncies a set minuts pel final. Un gol en pròpia porteria de Panero va acabar lligant els tres punts pels colomencs.

Després del triomf sumat a Montornès, l’Arrabal ocupa la cinquena posició de la taula amb 25 punts, dos menys que el líder, el Dinàmic Batlló Esportiu.

Al grup XV de Quarta Catalana, la Fundació Grama va tenir jornada de descans i, per tant, no va disputar cap partit. Tot i no competir, la Fundació es manté en el novè lloc de la classificació amb 14 punts sumats en nou partits de lliga.

Diumenge (12h), al camp del Mira-Sol Baco, els colomencs buscaran la quarta victòria consecutiva contra un dels favorits a l’ascens. El Mira-Sol ho ha guanyat tot a casa i, per tant, puntuar serà extremadament difícil.