Mármol sentència al Montcada (3-1)

09/04/2014 – El porter del Juvenil de Marfil va marcar el 3 a 1 definitiu en la visita del Montcada a Santa Coloma, segellant el cinquè triomf seguit de l’equip.

El Juvenil de Miguel Ángel Izquierdo està fent un gran últim tram de temporada a la Lliga Nacional. El Montcada, vuitè classificat, va vendre cara la seva pell al Jacint Verdaguer, aconseguint neutralitzar un gol inicial d’Edu Garcia (10’).

Seria Pol Sureda qui faria l’empat pel conjunt vallesà abans del descans, deixant el marcador en taules a l’equador del partit. Marfil, amb millor circulació i possessió, no havia estat encertat, errant ocasions clares de la mà de Núñez i Sergio González.

A la segona part, però, els colomencs van poder penetrar l’ordre defensiu del Montcada, i Núñez va fer el 2 a 1, anotant el seu quinzè gol a la lliga a falta de deu minuts per la conclusió del matx (30’).

Amb el Montcada arriscant i jugant de cinc, una ocasió errada per empatar va acabar amb l’esfèrica als peus d’Albert Mármol, que va afusellar la porteria rival des de la llarga distància (37’). És el tercer gol que marca el porter colomenc a la lliga.

Marfil Santa Coloma suma d’aquesta manera el dissetè triomf de la temporada i es manté segon a la lliga, amb 53 punts. El FC Barcelona frega el títol, ja que té 62 punts quan només queden tres partits per jugar, tot i que Marfil encara té un duel pendent.

Els colomencs afronten una setmana clau per mirar de complicar-li les coses al Barça. Primer, els de Miguel Ángel Izquierdo s’han de desplaçar demà a Mataró per jugar a la pista del Sala 5 (21:30h), partit que va quedar ajornat a causa de la disputa del campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques sub19 disputat a Santa Coloma.

Si Marfil derrota al Sala 5 Martorell i dissabte supera al FC Barcelona al Jacint Verdaguer (20:15h), es quedarà a només tres punts del conjunt blaugrana a falta de dos partits pel final de la lliga. A la primera volta, el resultat va ser d’empat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (4-4).