Marfil canvia a Catgas Energia

11/06/2015 – El club presidit per Vicenç Garcia arriba a un acord de patrocini amb l’empresa de distribució i comercialització de gas natural i canvia de nom.

Marfil Santa Coloma està d’enhorabona. El desig de Vicenç Garcia de trobar un nou patrocinador principal que pogués ajudar econòmicament l’entitat s’ha fet realitat. A partir del pròxim 30 de juny, Marfil passarà a denominar-se Catgas Energia.

L’acord de patrocini entre l’empresa del sector del gas amb seu a Santa Coloma i l’entitat és per una temporada, tot i que es podria prorrogar en el futur. El canvi de nomenclatura afectarà tots els equips del club, després de la signatura del contracte formalitzada per Vicenç Garcia i el president de Catgas Energia, Pere Gran.

“Es tracta d’una empresa de la ciutat que manté el vincle amb Santa Coloma i suposa una ajuda econòmica pel club”, destacava el president de Marfil, Vicenç Garcia, just després de segellar l’acord.

Pere Gran, colomenc de naixement i antic president del CB Santa Coloma, també s’ha mostrat satisfet per l’aposta que la seva empresa, Catgas Energia, realitza pel club colomenc.

“És un deute que tenia pendent amb en Vicenç des de fa molts anys. Després de col·laborar amb altres equips, pensava que havia d’ajudar l’entitat. Espero que la ciutat respongui”, declarava el màxim mandatari de Catgas Energia.

El club i l’empresa del sector del gas organitzaran una presentació oficial destinada als mitjans de comunicació, coincidint amb l’anunci de les noves equipacions de l’entitat.

L’acte de signatura d’avui ha comptat amb la presència d’altres representants de Marfil. El director general, Juan Carlos León, els capitans del primer equip, Rubén i Dani Salgado, i el coordinador del futbol base, Óscar Redondo, han format part de la delegació de representants del club colomenc.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure