Marfil blinda a Sepe fins al 2017

12/05/2014 – El jugador colomenc, que acabava contracte l’estiu del 2015, renova la seva vinculació amb dues temporades més amb l’entitat presidida per Vicente García.

Marfil Santa Coloma ha organitzat aquesta tarda una roda de premsa per anunciar la renovació de Sergio Sierra, més conegut com Sepe. L’ala, que ja fa dues temporades que juga al Jacint Verdaguer, ha afirmat que aquesta és una de les seves millors setmanes del curs.

“Em va sortir un bon partit a Navarra i pel tema de la renovació, les coses ja s’havien parlat des de feia temps. Jo estava molt tranquil. Sí que ha estat una de les millors setmanes de la temporada”, comentava Sepe.

“Que t’assegurin que aquest projecte continuarà, ja et dóna confiança, perquè saps que les coses es seguiran fent bé. Al jugador el fa estar segur. Crec que si mantenim el bloc encara ens coneixerem millor i mirarem de millorar els resultats que hem obtingut”, afegia també el jugador de Marfil.

Per Sepe, “que em renovin dos anys i que em quedin tres anys de contracte amb dona molta tranquil·litat, però tampoc m’he de relaxar. Tal com està el futbol sala actualment, tenir tres anys signats és poc habitual”. Tot i la gran temporada que està fent, Sepe ha confirmat que a ell noli ha arribat cap oferta.

El ‘cap’, content amb la renovació

L’entrenador de Marfil, Xavi Passarrius s’ha mostrat orgullós de l’anunci de l’ampliació de contracte de Sepe. “S’ho mereix. Sepe és un jugador que té molt futur i està bé que pugui estar aquí en un projecte d’anys”, ha comentat l’entrenador català.

Segons Passarrius, la renovació no ha estat una exigència seva, sinó “simplement un tema de sentit comú. Igual que ell, hi ha jugadors que han tingut molts minuts aquesta temporada i tots ells són la base de l’equip”.

En relació a l’evolució de Sepe entre la temporada del seu debut a Santa Coloma i l’actual, Passarrius ha dit el següent: “No crec que Sepe hagi fet un gran canvi. La temporada passada va ser igual d’extraordinària que aquesta. Crec que ell i Adolfo estan en un mateix nivell. Sepe sobretot ha guanyat en maduresa a l’hora de ser més competitiu”.

Per últim, el tècnic ha opinat sobre el camí que ha de seguir Sepe en un futur, de cara a convertir-se en un referent golejador o bé en un jugador que jugui més pels companys.

“Tot dependrà de la plantilla que ens quedi la temporada vinent. Sepe és un jugador molt polivalent i ho va demostrar a Navarra. Amb l’expulsió de Rafa López va jugar molts minuts de tanca, i a sobre va fer tres gols”, ha declarat Xavi Passarrius.

Moviments a la plantilla

El director general de Marfil, Juan Carlos León, també ha donat algunes pistes sobre el futur de la plantilla. León ha assegurat que hi haurà dues o tres peces noves, previsiblement dues, i que les primeres operacions que s’estan duent a terme són les renovacions dels jugadors que acabaven contracte aquest estiu o l’estiu vinent.

“Estem treballant amb altres jugadors per anunciar més renovacions. Els sous no es poden apujar, amb prou feines els podem mantenir. Tots els jugadors de camp es mereixen que els hi doblem el sou, però les circumstàncies són les que són”, ha explicat Juan Carlos León.

El director general de Marfil també ha anunciat que en els pròxims dies hi haurà novetats al voltant de Eric Martel i Dídac Plana, dos jugadors cedits pel FC Barcelona.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure