Marfil B perd el liderat en el derbi contra el Ràpid (2-2)

03/12/2013 – El Ràpid Santa Coloma ha fet un canvi de dinàmica des que Alberto Adamuz s’ha fet càrrec de l’equip i dissabte li va complicar la vida al filial de Marfil.

El derbi colomenc de la jornada a Segona B va ser el partit més atractiu del grup III de la competició de bronze del futbol sala nacional. L’empat final no serveix a cap dels dos equips de cara a complir els objectius fixats per tots dos: l’ascens de categoria i la permanència.

Pel Ràpid Santa Coloma, la visita de Marfil B es presentava com una prova de foc per mesurar la reacció que a fet l’equip amb el canvi de tècnic. Els locals de seguida van veure com la qualitat de Marfil era suficient per monopolitzar la possessió i van haver de patir durant bona part del partit.

El conjunt d’Óscar Redondo es va avançar amb un xut des de fora de l’àrea de Castro, però Randy faria la igualada abans d’arribar al descans. A la segona part, Marfil B va tornar a colpejar per mitjà de David i Álvaro va intervenir en un parell d’ocasions per empatar l’empat del Ràpid.

Els locals van errar un doble penal, però a falta de cinc minuts van empatar amb un gol de Nai jugant ja amb cinc homes. Amb la igualada, Óscar Redondo va ordenar al seu equip atacar amb cinc jugadors i en una llarga circulació de pilota Marfil va forçar una falta de Nai que va suposar l’expulsió de l’ala del Ràpid.

Quan semblava que Marfil B disposaria d’una última acció d’estratègia per guanyar, els visitants van perdre la pilota i Àlex Bria va conduir un contraatac final que Álvaro va encarregar-se de desbaratar, aturant l’ocasió en un frenètic u contra u.

Aquest resultat fa que Marfil B perdi pistonada i es posi tercer a la lliga. El Pallejà és nou líder amb 26 punts, a un del conjunt d’Óscar Redondo. La classificació encara podria canviar més si el CFS La Unión (24 punts) guanya aquest vespre al Jacint Verdager a l’Igga Prosperitat (21:15h). Pel que fa al Ràpid, els colomencs sumen nou punts però segueixen penúltims.

Per acabar, a Tercera Divisió el Sagarra va perdre a Santa Coloma contra el Montsant (2-3). L’equip de José Luis Cala va plantar cara al cinquè classificat de la lliga, però va acabar patint la setena derrota de la temporada.

Antonio i Ramon van castigar al Sagarra amb un 0 a 2 abans del minut 10, però Joaquin va mantenir l’esperança de puntuar empatant fent el 1 a 2 al 15’. El Sagarra va tenir l’empat a les seves mans fins que de nou Antonio va marcar al 39’ (1-3).

L’auto gol del Montsant a l’últim minut de res va servir, perquè no quedava temps (2-3). Amb aquest resultat, el conjunt colomenc és catorzè amb set punts, els mateixos que el quinzè, el Bonaire.