Mapa del coronavirus a Santa Coloma: 215 positius “oficials”

Un mapa elaborat per la Generalitat de Catalunya, dividit per àrees bàsiques, permet saber quantes persones han donat positiu per àrees bàsiques de tot el país, també de Santa Coloma. Les dades permeten saber quantes persones han donat positiu en la Covid-19 a la ciutat, però està clar que aquesta xifra “oficial” no és real perquè a moltes persones no s’han practicat cap mena de test. Els experts afirmen que aquestes dades s’haurien de multiplicar per tres.

Podeu consultar tot el mapa complet en aquest enllaç, http://aquas.gencat.cat/.content/IntegradorServeis/mapa_covid/atlas.html

Així, el mapa divideix Santa Coloma en els 6 districtes de la ciutat:

– Districte 1, el Centre i Can Mariner: 30 positius per Covid-19.

– Districte 2, Latino, Riera Alta i Cementerio Viejo: 30 positius per Covid-19.

– Districte 3, Singuerlín, Las Oliveras, Can Franquesa y Guinardera, Can Calvet y Serra de Marina: 52 positius per Covid-19.

– Districte 4, Río Norte y Río Sur: 44 positius per Covid-19.

– Districte 5, Raval, Santa Rosa y Safaretjos: 30 positius per Covid-19.

– Districte 6, Fondo: 29 positius per Covid-19.

Segons l’IDESCAT, al 2019, Santa Coloma tenia un total de 118.821 habitants i el resultat total de coronavirus a la ciutat és de 215 casos.

Al mapa, publicat pel Departament de Salut, s’hi pot consultar el nombre de casos positius, desglossats també per gènere, per edat i per data. Aquesta informació també està desglossada per àrees de salut de tot Catalunya i s’actualitzarà cada dia.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure