‘Màgic Salgado’ acudeix al rescat (4-5)

13/12/2013 – Marfil Santa Coloma remunta un partit impossible amb tres gols del màxim realitzador de la competició, que en suma ja un total de 21.

Amb la sortida en el cinc inicial de Rubén, el tanca de Marfil arribava a la xifra de 300 partits de lliga vestint la samarreta del degà del futbol sala nacional.

Tot i aquesta gran notícia, el duel no començaria bé pels interessos visitants, ja que Burela es situava amb un avantatge de 2 a 0 gràcies a dos gols d’Antoñito, el primer en un córner i el segon en una contra letal.

Abans del segon de Burela, Marfil havia pogut empatar en una acció de contraatac, tot i que el gruix de les ocasions queien del cantó gallec. Dídac estava completant una gran primera part, i gràcies a les seves aturades i a un gol de Dani Salgado a l’últim minut de joc, els colomencs marxaven al descans amb opcions (2-1).

A la represa, Burela tornaria a assestar dos cops difícils de respondre. Al 23’ Matamoros amb un potent xut tornava a ampliar el marge local (3-1, i a falta de nou minuts, Antoñito completava el seu hat-trick resolent una gran jugada individual de Burrito (4-1).

Xavi Passarrius apostava llavors per atacar amb porter jugador i, per impossible que sembli, Marfil acabaria capgirant el duel. Instants després de rebre el 4 a 1, Adolfo retallava distàncies en la primera jugada d’atac fluida jugant amb cinc homes.

Els nervis han pogut amb Burela, que s’ha carregat massa aviat de faltes, cometent la cinquena quan encara restaven vuit minuts de joc. De tenir el partit controlat, els gallecs han vist com Martel (35’) i Dani Salgado (39’), aquest últim en un rebuig d’un doble penal, empataven el matx.

Burela havia de guanyar per no dependre d’altres resultats per a classificar-se per la Copa d’Espanya i a la desesperada ha atacat amb cinc homes ja a l’últim minut. En una errada dels locals, Dani Salgado ha aparegut per culminar la remuntada amb el seu tercer gol i donar el triomf a Marfil Santa Coloma.

Amb aquest resultat, el conjunt de Xavi Passarrius trenca la ratxa de tres derrotes seguides a domicili i acaba la primera volta en quarta posició, sumant un total de 25 punts. Burela, en canvi, es queda fora de la Copa d’Espanya, ja que Ríos Renovables ha vençut a Jumilla (4-1).