L’oficina de la Seguretat Social es podria reobrir el 3 d’octubre

20/09/2016 – L’alcaldessa es reuneix a Madrid amb el director general de la Tresoreria de la Seguretat Social per trobar millores relacionades a aquesta oficina.

Aquest dilluns ha tingut lloc a la seu del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, a Madrid, una reunió amb l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon; el primer tinent d’alcaldia, Esteve Serrano, i el director general de la Tresoreria de la Seguretat Social, amb motiu de la deslocalització de l’oficina d’aquest ens a la ciutat. L’alcaldessa ha traslladat la preocupació i el descontentament, tant del consistori com dels colomencs, respecte del tancament de l’oficina de la Tresoreria de la Seguretat Social, que encara roman sense donar servei a la ciutadania des d’aquest estiu.

Durant la reunió, Parlon i Serrano han arrencat el compromís per part del director general de reobrir l’oficina a la ciutat el proper 3 d’octubre i a prestar els serveis habituals. A més a més, han sol•licitat plantejar l’opció que Santa Coloma disposi d’una oficina pròpia i no dependent de la de Badalona, com és el cas actual. Davant aquesta sol•licitud, els representants estatals s’han compromès a estudiar aquesta possibilitat.

D’altra banda, l’alcaldessa ha plantejat que la Direcció doti de personal suficient a aquesta oficina per tal d’evitar tancaments de vacances o per baixes del personal. També, la possibilitat d’integració de l’oficina a les Oficines de l’Institut de la Seguretat Social que ja existeixen a Santa Coloma, concretament al carrer de Rafael Casanovas, per millorar tant dependències com servei als colomencs.

Finalment, Núria Parlon ha anunciat que es formalitzarà la petició i es dirigirà al secretari de l’Estat de la Seguretat Social perquè en un futur no es tanqui l’oficina colomenca i millori el seu servei.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM