Lluís Hernández tindrà una estàtua a Les Oliveres

10/03/2016 – Es vol fer una col·lecta de 13.000 euros per pagar el bust.

La gent vol recordar al gran alcalde. El passat dimecres dia 17 de febrer es fa fer la segona reunió de les entitats del barri de Les Oliveres, on el Lluís va viure, per acordar organitzar una col•lecta popular amb la finalitat de construir un bust del Lluís Hernández, primer alcalde de la democràcia (1979).

Amb aquesta proposta del bust, les entitats de Les Oliveres: Associació de Veïns, Grup de dones 11 de Novembre, AMPA i claustre de professors de l’escola Lluís Millet, Centre Cultural, Associació de la Gent Gran, la Fundació Esportiva Grama, Amics del Bonsai i Rincón Andaluz volen reconèixer la implicació del Lluís en totes les lluites del barri i l’honor de què el primer alcalde escollit de forma democràtica fos en Lluís, capellà i veí del barri, segons explica Ferran Saro.

13.000 euros
Es vol aconseguir que el cost de l’escultura -13.000 euros- es pugui sufragar entre tots els veïns de la ciutat. Es vol assolir aquest repte, de fer-ho amb una recol•lecta popular, ja que pensen que és la forma que en el Lluís li hagués agradat. Les aportacions es faran en format de Títol de 5 euros.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM